Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Sola, Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Sola

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Sola, Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Solajentene leverer en god 1. omgang på Sørlandet onsdag kveld og ved halvspilt kamp sto det 16-14 til pause, dessverre satt Vipers inn ett ekstra gir i 2. omgang og vant til slutt 37 – 27.

Trener Scott Harrington hadde en OK følelse etter kampen, og trekker frem de kollektive prestasjonene både i forsvar og angrep samt at vi scorer på flere av våre sjanser som det mest positive.

Vi er meget fornøyd med første 25 minuttene av kampen. Vipers hadde store utfordringer med vårt forsvar, og det er første gang denne sesongen både forsvar og angrep fungerte bra sammen. Dette viser at det er kvalitet i laget. Utfordringene kommer når Solaspillerne begynner å bli slitne, og vi har ikke samme bredde i troppen som Vipers med å rullere på spillere.

Det er fortsatt en lang vei å gå men vi har en mer positiv følelse etter kampen mot Vipers.

Nå rettes fokuset mot å få en god treningsperiode frem mot neste hjemmekamp i Åsenhallen – søndag 20. oktober mot Oppsal. Denne kampen er også denne sesongens Rosa sløyfe kamp, hvor vi skal ha draktauksjon både i forkant og under kampen. Mer informasjon om dette kommer i neste uke.