Ingen poeng med oss hjem fra Hamar! – Sola

Ingen poeng med oss hjem fra Hamar!

Comebacket til det øverste nivået endte dessverre poengløst mot sist sesongs sølvlag, Storhamar.

Martine Wolff sendte Sola i ledelsen i vårt første angrep, men det var den eneste gangen vi var i føringen. Til pause ledet Storhamar 16-7. Solajentene hevet seg i 2. omgang, men det var aldri tvil om at poengene ble igjen på Hamar.

Når sluttsignalet gikk etter 60 minutter sto det 30 – 22 på måltavla.
Solas beste spiller ble Malin Holta.

Nå retter vi blikket mot ny kamp, og vår første på hjemmebane mot Fana søndag 8. september klokken 18:00. Billetter til kampen kjøper du her.

Det er fortsatt mulig å sikre seg sesongkort til sesongen 19/20, og spare over 400,- her.

KAMPFAKTA

Storhamar – Sola 30–22 (16–7)
Boligpartner Arena, rundt 400 tilskuere

Sola stilte med følgende lag: Kimberly Megan Ewanovich, Sofie Svarrer Hansen – Oda Aasheim, Malin Holta (9), Mina Mjærum (1), Martine Wolff (5), Frøydis Seierstad Wiik, Alicja Lucyna Zacharska (1), Mette Brandt Nielsen, Kristina Sirum Novak (2), Martha Barka, Hege Holgersen Danielsen, Camilla Herrem (4).

Toppscorer Storhamar: Emilie Hovden & Mia Svele (6)