Sola-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Sola

Sola-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

Onsdag 12. februar er det klart for ny kamp i REMA 1000 ligaen, og ikke minst for årets McDonalds kamp – og vi tar i mot Vipers til hjemmekamp i Åsenhallen!

Dette blir mer enn en ordinær hjemmekamp – og vi håper på mange i hallen som sammen med oss kan være med å bidra til det fantastiske arbeidet som organisasjonen «Se meg – Barn som pårørende» gjør.

Ronald McDonald barnefond, Clarion Hotel Air og Sola Håndball går sammen for å sette fokus på en flott organisasjon. «Se meg – Barn som pårørende» jobber for at barn og ungdom som er i ulike pårørendesituasjoner skal bli sett og hørt. For mer informasjon se her

McDonald’s Sola vil være tilstede med flere aktiviteter – blant annet ansiktsmaling og lykkehjul hvor man kan vinne kjekke premier.

I tillegg blir det loddsalg i forkant av kamp og i 1. omgang. Alle inntekter fra loddsalg går direkte til «Se Meg – Barn som pårørende» – og det er flotte premier å vinne. Vinnerne blir annonsert i 2. omgang.

Kampstart er klokken 18:00, dørene åpner klokken 17:00.

Vi forventer bra trøkk på kampen – og oppfordrer derfor alle å kjøpe billett i forkant på Ticketco. Billett kjøper du her.