Vestlandsderby, søndags kveld – og det skulle igjen vise seg å bli ett tett og jevnt oppgjør for Sola jentene i REMA 1000 ligaen.

Lagene fulgte hverandre tett i første omgang, selv om hjemmelaget Tertnes ledet omgangen det meste av tiden med opptil 3 mål. Ekstra gledelig for oss var det igjen å få se Martha Barka tilbake i midtforsvaret vårt etter lang tid ute.

Vi klarte ikke å ta igjen forspranget til Tertnes før det gjensto få minutter igjen av første omgang, men når signalet til pause gikk sto det likt til lagene 13 – 13.

I andre omgang startet kampen likt som i første, og Tertnes gikk igjen opp i en ledelse på ett par mål.
Sola kjempet på videre, og etter hvert klarte de igjen å få til sitt defensive spill, med viktige keeper redninger. Tonje hadde en redningsprosent på 80 % de siste ti minuttene av kampen, og fortsatte etter Amalie som hadde vært inne i starten på omgangen og hatt viktige redninger.

De siste minuttene var publikum i hallen samt TV-seere vitne til en skikkelig thriller avslutning i Åsane Arena.
Bortelaget startet en imponerende opphenting, og klarte å skaffe seg en ledelse cirka 90 sekunder før slutt.

Et imponerende lagspill gav til slutt full uttelling, og jentene kan ta med seg to poeng igjen på bussen sørover mot Sola.

Vår beste spiller blir kåret til Kristina S. Novak. Neste kamp blir i Åsenhallen søndag 19. september, klokken 18:00 mot Fredrikstad. Billettsalget er åpnet, så sikre deg din billett i Sola HK appen NÅ!

Tabell REMA 1000-ligaen Kvinner 2122