Sola-Molde Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Kamprapport – Sola

Sola-Molde Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Kamprapport

Søndag var det klart for nytt oppgjør mot Molde i Åsenhallen. Etter to knepne 3 måls tap sist sesong var jentene topp motiverte for å ta poeng i kveldens kamp.

Første omgang var en jevn affære, der lagene byttet på å ligge i ledelsen. 200 publikummere var med på å heie de gule og sorte frem – og ekstra kjekt er det når det blir slik liv til tross for mye mindre folk på tribunen.

Fire minutt før pause står det uavgjort, men Sola avslutter omgangen i flytsonen og scorer 3 kjappe mål og vi kan gå til pause med ledelse 14 – 11.

I andre omgang viser Sola vei, og selv om Molde tar innpå med noen mål i perioder i kampen fører vi hele omgangen. Stemningen i Åsenhallen var store deler av kampen helt elektrisk – vi må ha landets beste supportere!

Jentene spiller god håndball, og står bra bak i forsvar. Helt bakerst står Esmeralda en fantastisk kamp, og blir velfortjent kåret til banens beste spiller både av den lokale juryen og publikum stemmer henne frem til Solabladets beste spiller.

Esmeralda blir velfortjent kåret til banens beste spiller i kampen mot Molde. Foto: Kenneth McDowell

De siste minuttene reiser publikum seg – og det er tydelig de har satt pris på god håndball! Når sluttsignalet går står det 26 – 20 på tavla – og 2 poeng blir igjen i Åsenhallen.

Det er kun 3 dager til neste kamp – da møter vi Storhamar borte.
Denne kampen kan man selvsagt se på Solabladet. Kampstart er klokken 18:00.