Sola-Molde Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale – Sola
Foto: Kenneth McDowell

Sola-Molde Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale

Søndag er det klart for ny hjemmekamp i Åsenhallen, og denne gang tar vi i mot Molde.

Begge lag kommer fra seier i onsdagens kamp, og tidligere oppgjør har vært tette og spennende, så det er ingen tvil om at søndagens kamp blir spennende!

Vi møtte Molde 2 ganger forrige sesong, og begge kampene endte med knepne 3 målstap. Jentene er klare for revansj, og håper på 200 hjemmesupportere på tribunen som er klare for å heie de frem til ny seier!

SIKRE DEG BILLETT TIL KAMPEN!

Det er allerede solgt over 160 billetter til kampen, så ønsker man å sikre seg et sete til oppgjøret mot Molde anbefaler vi å handle raskt!

Pris pr. billett er kr. 150,- for voksen, og kr.  75,- for barn/honnør og billett MÅ kjøpes i forkant. Det er ikke mulig å kjøpe billett i døren. Alle tilskuere må ha gyldig billett for å komme inn.  

PS! Det er kun mulig å kjøpe en billett pr. billettbruker.

Ved ankomst benyttes hovedinngangen. Husk å hold god avstand i køen. Kiosken vil ikke være åpen.

Billett kjøpes i Sola HK appen.


Alle billetter blir kontrollert i døren. Billettholder MÅ derfor ha billett med SITT NAVN. Man kan ikke videresende eller sende andre personer på kamp på en billett som ikke stemmer med navn på billettkjøper.

Det er med andre ord IKKE lov å kjøpe billett til barn på sin egen profil. Om barna er for unge til å ha Sola HK app på egen telefon må dere lage egen bruker til barna på nett: solah-woow.no

Man kan også kjøpe billett på nett her. Alle billetter betales med VIPPS.

Kjøper man billett og plutselig blir forhindret til å gå selv kan denne ikke endres navn på, og billetten vil da IKKE kunne benyttes på kamp.

Selv om man er i samme husstand, skal allikevel KUN hvert 3. sete benyttes. Disse er merket med lapp «Her kan du sitte».

Under kamp skal ALLE sitte på plassen som de har billett til. Det er IKKE tillatt å stå på kampen.

Les mer informasjon om billetter og publikum på kamp i REMA 1000 ligaen her.