Sola-Gjerpen HK Skien, Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Sola

Sola-Gjerpen HK Skien, Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Det ble snakket mye i forkant av kampen om at dette skulle bli en av sesongens viktigste kamper! Om vi fikk med oss 2 poeng ville vi ligge på kvalifiseringsplass i REMA 1000 ligaen, og jentene var klare.

Det blir en første omgang som inneholder det meste. Lagene følger hverandre tett de første minuttene, og etter 10 minutter spill opplevde vi at det satt flere av Solajentene på benken enn hva som var på banen. Flere utvisninger gjorde at 3 spillere sto igjen, men allikevel holdt de fokus – og drog i fra. Til pause sto det 15-10 til hjemmelaget.

I andre omgang var det aldri tvil om at kampens 2 poeng skulle bli igjen i Åsenhallen. Fantastisk målvaktspill av Sofie Svarrer Hansen og jentene som holder trykket i nye 30 minutter. Seieren er aldri truet, og når sluttsignalet går står det fortjent 29 – 20 til jentene.

Sofie Svarrer Hansen ble kåret til Solas beste.