Sola-Fredrikstad Bkl., Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Sola

Sola-Fredrikstad Bkl., Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Det var klart for sesongens andre hjemmekamp i årets REMA 1000 ligaen mot Fredrikstad.

Starten av kampen ble en kanonstart for hjemmelaget, med et effektivt forsvar og skuddvillige jenter i angrep. I slutten av 1. omgang hadde Fredrikstad tatt litt innpå og det sto 17-14 i favør Sola til pause.

I 2. omgang var det gjestene som startet best, og da det var spilt rundt 10 minutter gikk Fredrikstad i ledelsen. I resten av omgangen ble det fra vondt til verre for våre jenter, og dessverre bommer vi på store sjanser.

Allikevel gir Sola ikke opp, og det blir noen effektive sluttminutter – men dessverre ender kampen i tap 26 – 29.

Assistenttrener Kasper Andersen sier: Kampen mod Fredrikstad blev 60 minutters fysisk krig som vi desværre ikke kunne vinde. Fredrikstad er et hold med enormt meget fysik og i perioder stod vi rigtig godt imod. Desværre slutter vi ikke første halvleg særlig godt og starter heller ikke anden halvleg godt nok og kommer derfor bagud med 3 og de 3 mål formår vi aldrig at hente igen, selv om vi var tæt på til sidst.

Nå gjelder det å nullstille og rette fokus mot Gjerpen kamp på bortebane på søndag.

Kristina S. Novak ble kåret til Solas beste mot Fredrikstad. Foto: Kenneth McDowell