Sola-Fana, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale – Sola

Sola-Fana, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale

Onsdag er det klart for en av sesongens virkelige topp-kamper i Åsenhallen, når Fana kommer på besøk. Vi har dessverre tapt de to siste oppgjørene mot laget fra Bergen, og nå trenger vi DERE på tribunen og hjelpe oss til seier.

Det er ikke mange dager siden vi dessverre ikke avanserte videre til kvartfinale i NM, da Fana ble for sterke for oss på bortebane. Nå kommer de til Åsenhallen, og vi skal revansjere tapet – og vise de at det ikke er enkelt å ta poeng her på Sola.

Fana har hatt en god start, som oss, på årets sesong. Onsdagens kamp kan vise seg å bli viktig når poengene skal telles opp våren 2022. Det er derfor ingenting å si på motivasjonen og viljen til å ta med seg to viktige poeng for Sola.

La oss sammen vise at det er vanskelig å ta poeng i Åsenhallen – og hei jentene frem som vår 8. spiller på tribunen. Ta med familien, vennegjengen, kollegaer eller andre du ønsker å ha med – for å se regionens beste håndball-lag.

Kampstart er klokken 18:00, og døren åpner en time før. Kiosken vil være åpen.  

KJØP BILLETT I SOLA HK APPEN


Billett kjøper du i Sola HK appen, eller på nett her.
Appen kan du laste ned her

PRISER:

Voksen: kr. 150,-
Barn/honnør/student: kr. 75,-
Familiebillett (1V+1B): kr. 225,-
Familiebillett (1V+2B): kr. 300,-
Familiebillett (2V+2B): kr. 450,-

OBS:
Kjøper du billett på felt A1 eller C1 er det unummererte plasser. Disse feltene er kortrappene i Åsenhallen, og om de er fullsatt må man benytte ståplasser.


Alle billetter betales med VIPPS.