Sola-Fana, Eliteserien Kvinner – Sola
Fotograf: Njål Arnar Johansen

Sola-Fana, Eliteserien Kvinner

Det er 504 dager siden det er blitt spilt eliteserie-håndball i Åsenhallen, og endelig på førstkommende søndag så er det igjen klart for sesongens første hjemmekamp på øverste divisjon – REMA 1000 ligaen.Vi tar i mot Fana, og det er et revansjesugent lag som gleder å vise publikummet i Åsenhallen at de er klare til kamp.

Vår første kamp i REMA 1000 ligaen var som kjent på bortebane mot Storhamar, og assistent trener Kasper Andersen har følgende å si om den kampen, samt søndagens hjemmekamp: «Vores første Eliteserie kamp i denne sæson resulterede i et sikkert nederlag på udebane mod Storhamar. Vi fandt aldrig nogen rytme i kampen, og lavede alt for mange personlige fejl. Hvis man skal slå et hold som Storhamar skal man være skarp på alle parametre, og der må vi erkende at der vi var slet ikke dygtige nok på dagen. Vi tabte til et bedre hold på dagen, og nu fokusere vi på sæsonens første hjemmekamp mod Fana. 

Fana på hjemmebane er helt sikkert en kamp som vi ser frem til og en kamp hvor vi har høje forventinger til os selv. Vi har spillet 2 tætte træningskampe mod Fana i pre season, begge med sejr til os».

Vi vil gøre alt hvad vi kan på træningsbanen og i forberedelserne på at vi igen mod Fana kan trække os sejrsrigt ud af kampen. 

Foto: Kenneth McDowell

Kampstart søndag er klokken 18:00, og døren åpner klokken 17:00. Billetter kjøpes på Ticketco eller i døren på kampdag.

Billetter til kampen kjøper du her.

Husk også at du kan sikre deg sesongkort for sesongen 2019/2020 til en svært god pris her!