Sola-Byåsen Elite, Eliteserien Kvinner – Sola

Sola-Byåsen Elite, Eliteserien Kvinner

Onsdag 4. mars spilte vi siste ordinære hjemmekamp i REMA 1000 ligaen 19/20, og møtte Byåsen i Åsenhallen.
For Sola hadde ikke kampen noe å si med tanke på tabellplassering – men Byåsen ville med seier sikre seg bronsemedalje i årets REMA 1000 liga.

Sola får det vanskelig i starten av kampen, og Byåsen starter bra både offensivt og defensivt. Etter seks minutter står det 1-5 til bortelaget, men heldigvis snur kampbildet litt – og jentene får angrepet til å sitte mye bedre. I tillegg fortsetter Sofie bakerst med viktige redninger. De siste 10 minuttene av omgangen tar Sola innpå, og til pause står resultatet til 10-14.

Byåsen setter første mål etter pausen, men Sola scorer like etter. I andre omgang setter Sola et godt forsvar, men dessverre vil det seg ikke helt i angrep – og jentene bommer på flere gode sjanser. 2. omgangen blir tidvis jevn, men Sola klarer aldri å nærme seg mer enn 2 mål bak. Byåsen vinner tilslutt kampen 22 – 27, og vi kan gratulere med 3. plass i årets sesong.