Sola-Aker Topphåndball, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale – Sola
Foto: Kennetch McDowell

Sola-Aker Topphåndball, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale

Vi ønsker alle i Solafamilien ett riktig godt nytt år!

Det nye året starter ikke helt slik vi ønsket – nye restriksjoner og strenge smittevernsregler gjør at vi dessverre ikke får invitere publikum til våre to første hjemmekamper i 2021.

Vi håper derfor at flest mulig benytter anledningen til å se kampene hos vår gode samarbeidspartner Solabladet, og er med og heier oss frem til seier fra sofaen. Onsdagens kamp mot Aker kan du se her (krever abonnement hos Solabladet.)

Kampen mot Aker er også første kamp hvor vi får stifte bekjentskap med våre 2 nye spillere, Mathilde Holck og Vilde Ueland.

Årets første kamp i REMA 1000 ligaen er mot et lag vi kjenner godt, spesielt fra de to siste sesongene. Aker rykket opp til øverste divisjon sammen med oss etter 18/19 sesongen, og hadde en imponerende sesong i fjor hvor de til slutt endte på en 7. plass.

I årets sesong ligger Aker på en 10. plass, men har ikke spilt mer enn 8 kamper til nå, hvorav 3 av dem har endt med seier.

Våre jenter er godt i gang med treningen etter en velfortjent julepause – og er klare for å spille for flere poeng i REMA 1000 ligaen.

Steffen har følgende å si om onsdagens kamp:

Det blir kjekt å komme i gang igjen etter en lang periode uten kampaktivitet. Onsdag møter vi et Aker lag som denne sesongen er et mye bedre lag enn tabellen viser. De har ikke spilt like mange kamper som lagene rundt dem på tabellen, og er et mye bedre lag enn hva tabellen viser pr. dags dato. Det er ingen tvil om at sesongoppstarten vår i 2021 blir mye tøffere og hardere enn gjerne flere forventer seg, og vi må sørge for å være skjerpet og klare for å fortsette den gode trenden vi var inne i høsten 2020.