Oppsal-Sola, Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Sola

Oppsal-Sola, Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Ingen tvil om at bortekampen mot Oppsal var viktig, og kampen startet godt med Solajenter som det lyste innsats av.

Jentene i gult og sort ledet store deler av 1. omgang, og vartet opp med godt angrep og forsvarsspill. I tillegg sto en god Kimberley bakerst, og hadde viktige redninger. Til pause ledet bortelaget 12-16.

Etter pausen ble publikum vitne til mer varierende spill fra Sola, og et Oppsal lag som øynet muligheten for å få med seg poeng. De siste ti minuttene blir ekstremt intense og Oppsal spiser seg innpå. Få minutter står det uavgjort, og det som ikke skal skje skjer i absolutt siste sekund.

Oppsal scorer, vinner 28 – 29 og tar med seg alle poengene.

Nå gjelder det å nullstille og rette fokus mot neste hjemmekamp. Vi spiller mot Molde allerede førstkommende onsdag kl. 18:00 i Åsenhallen. Ny viktig kamp som blir utrolig viktig for Sola og videre spill i øverste divisjon.