Larvik-Sola, REMA 1000-ligaen Kvinner 2223 > Forhåndsomtale – Sola

Larvik-Sola, REMA 1000-ligaen Kvinner 2223 > Forhåndsomtale

Selv om det kanskje er høstferie for flere, er det full trøkk i Sola HK. Vi har 80 unge håndballspillere på håndballskole tre dager til endes, og onsdag setter A-laget seg på flyet østover for en tøff bortekamp mot Larvik. 

Det blir en kamp mellom to trenere som kjenner hverandre godt fra før av. Historien med Steffen og Eirik Haugdal går langt tilbake i tid, og de trente faktisk Strindheim sammen tidlig på 2000-tallet.

Larvik står før onsdagens kamp med 5 poeng på sine første fem spilte kamper, og har hatt en god start på årets sesong. Sola ligger på en foreløpig 3. plass, med ett poeng mer på like mange spilte kamper. På onsdag får vi se hvem av trenerne som står igjen med poeng når kampen blåses av.

TRENEREN HAR ORDET

Vi møter et lag som har startet årets sesong godt. Seier over Molde, og uavgjort mot Storhamar på hjemmebane viser at Larvik er ett vanskelig lag å møte i Jotron Arena. I forkant av sesongen fikk de inn Heidi Løke og Amanda Kurtovic – to rutinerte spillere som bidrar mye inn i gruppa. Jeg tipper Larvik som ett av topp 5 lagene i år, og på onsdag må vi spille godt i begge ender på banen for å ta med oss poengene hjem til Sola.

Steffen Stormo Stegavik


Se kampen på TV 2 Sport 2

Kampstart onsdag er klokken 19:00, og vi håper dere benker dere foran TV’en og heier oss frem.
Sendingen starter 18:55, og kampen kan du se her.