Larvik-Sola, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale – Sola
Guro kunne feire sitt første mål i REMA 1000 ligaen. Foto: Kenneth McDowell

Larvik-Sola, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale

Onsdag 26. januar er det klart for ny kamp i REMA 1000 ligaen, denne gang borte i Jotron Arena mot Larvik HK. Kampstart er klokken 18:30, og den kan du se på Direktesport.no (krever abo.)


Hjemmelaget har hatt en varierende sesong frem til nå, og ligger på en foreløpig 12 plass med 8 poeng. Utsettelse av kamper har gjort at de til nå i år kun har spilt en kamp i serien i 2022, og vi antar de er mer enn klare for å komme i gang igjen med siste halvdel av sesongen.

Når vi møtte Larvik i høst gikk Sola seirende ut med de solide sifrene 28-19, og på onsdag skal vi igjen være klare for å kjempe for 2 nye poeng.

TRENEREN HAR ORDET

På onsdagens kamp møtes to trenere som begge er fra Trondheim, og kjenner hverandre godt. Etter kampslutt vil man se hvem av de som klarer å ta med seg poengene i kampen.

Vi møter ett lag som har hatt en uheldig start på 2022, med to kamper utsatt grunnet smitte på motstanderlagene. Oppgjøret blir en kamp mellom to lag, hvor begge lag kjenner hverandre godt. Eirik Haugdal snakker jeg med ukentlig, hvor vi diskuterer mye håndball. Flere av resultatene i de siste kampene i REMA 1000 ligaen viser at alle lag kan slå hverandre på en god dag, så onsdagens oppgjør krever at vi er fokusert og spiller godt for å få med oss to nye poeng

Steffen Stegavik