HC Lokomotiva Zagreb-Sola, EHF European League W 2122 > Forhåndsomtale – Sola

HC Lokomotiva Zagreb-Sola, EHF European League W 2122 > Forhåndsomtale

Fredag setter troppen seg på flyet retning Kroatia og Zagreb - for siste bortekamp i gruppe A i EHF European League. Et viktig oppgjør med tanke på å kunne sikre seg en gruppeseier, som nå er målet for å slippe å møte en gruppevinner i en annen pulje til kvartfinalerunden.

Hvordan sikre gruppeseier

Laget står nå med full pott og åtte poeng etter fire kamper, og er per nå gruppeleder med garantert avansement til kvartfinalerunden i vår debutsesong i Europaligaen.

Vi trenger ett poeng til på de to siste kampene i gruppespillet for å sikre oss førsteplass til slutt. Om det ikkje skjer må Besancon slå Motherson nå førstkommende helg, samtidig som Sola må tape med åtte mål mot Besancon.

Søndag klokken 14:00 spiller vi returkamp mot HC Lokomotiva Zagreb


Sist gang lagene møttes 29. januar i Stavanger Idrettshall vant vi tilslutt 25-18. I følge Steffen vil borteoppgjøret søndag kunne bli av en helt annen karakter.

Vi forventer en tøffere kamp og motstand nå i helgen. Når de gjestet Stavanger sist hadde de flere sentrale spillere ute, som nå er tilbake igjen i troppen. Det blir derfor en annerledes kamp, men vi skal gi alt for å sikre oss nye poeng og ikke minst bli gruppevinner.

Steffen Stormo Stegavik


Følg oss på Viasat 4 eller EHFTV


Kampen starter klokken 14:00 norsk tid, og du kan se denne enten på Viasat 4 eller på EHFTV.
Vi håper mange heier på oss hjemmefra, og følger kampen på skjerm.