Fredrikstad Bkl.-Sola, REMA 1000-ligaen Kvinner 2223 > Forhåndsomtale – Sola

Fredrikstad Bkl.-Sola, REMA 1000-ligaen Kvinner 2223 > Forhåndsomtale

Lørdag venter sesongens første bortekamp, og laget reiser østover til Østfold for oppgjør mot Fredrikstad. Som alltid er første kamp på bortebane ekstra spennende, men Sola tar med seg mye positivt fra sist helgs sesongstart. 


Laget fra Plankebyen endte på en 7. plass i sesongen 21/22, og fikk en overraskende start på ny sesong når de startet borte mot Volda. Det nyopprykkede laget vant mot Fredrikstad med to mål, så laget er nok klare for vise at de blir å regne med også i årets sesong.

Sola forventer seg en tøff bortekamp. I fjor gikk vi seirende ut av begge oppgjørene, men begge lag har ny spillertropp, er tidlig i sesong så her gjelder det å være skjerpet.

ORD FRA TRENEREN:

Vi fikk en bra start på sesongen, men vet at det nå venter en tøff bortekamp i Fredrikstad. Laget deres har beholdt store deler av stammen sin fra i fjor, og de har fått bedre tid til å spille inn laget og sine systemer. Fredrikstad tapte, kanskje litt overraskende, mot Volda i første seriekamp, og det betyr at det er en revansjesugen spillergruppe som er klar for å krige for sesongens første poeng. Det vil vi også kjempe for, så det blir spennende med første bortekamp.

Steffen Stormo Stegavik

Se kampen på TV2 Play!


Husk denne sesongen vises alle kamper på TV2 Play, så vi anbefaler deg å sikre deg «Håndballpakken» for å ikke gå glipp av et eneste minutt i REMA 1000 ligaen.

Les mer informasjon og bestill «Håndballpakken her»

Oppgjøret Fredrikstad – Sola ser du her. Kampstart er klokken 16:00, sendingen starter 15:55.