Fredrikstad Bkl.-Sola, NM Senior Kvinner 2021 > Forhåndsomtale – Sola

Fredrikstad Bkl.-Sola, NM Senior Kvinner 2021 > Forhåndsomtale

Lørdag 21. november er det endelig klart for semifinale i NM, hvor vi møter Fredrikstad i Kongstenhallen!

Oppgjøret skulle egentlig være spilt onsdag 11. november, men Fredrikstadlaget måtte gå i karantene etter at det ble påvist koronasmitte hos noen av spillerne. Nå er de igjen tilbake – og det er ingen tvil om at begge lag ønsker å ta seieren og gå videre til cupfinale!

Steffen sier følgende om lørdagens kamp:

Med mye spekulering og utforutsigbarhet de siste 2 ukene om når vi skulle spille denne kampen, er det endelig klart for semifinale.
Det er bare tre uker siden vi møtte Fredrikstad sist, da endte det med ett måls seier til oss etter at vi hadde marginene med oss på slutten.

Sist handlet det om 2 poeng, denne gang er det litt ekstra som ligger i potten – nemlig å spille cupfinale mot Vipers i romjulen. Dermed har begge lagene sjansen til å skap historie for egen klubb, da ingen av oss har vært i en NM-finale før.

Så dette blir en spennende kamp der begge lag kommer til å selge seg dyrt, hvor det nok engang vil være marginer som skiller på slutten.

God kamp!

For tredje gang denne sesongen har TV2 valgt en av våre kamper som TV-kamp, og det betyr at alle som er glad i, og heier på Solajentene har mulighet til å se kampen lørdag 21. november klokken 18:45 på TV2Sport2.