Alle gode ting er 31

Sola var klar for sin tredje semifinale i NM lørdag kveld, denne gang mot Fredrikstad i Kongstenhallen.

Kun få uker tilbake møtte vi samme lag til bortekamp i REMA 1000 ligaen, til et veldig jevnt oppgjør. Kveldens semifinale gav et litt annet kampbilde, da Solalaget hadde initiativet stort sett hele kampen.

Til pause sto det 8-15, og til tross for litt varierende spill fra de gule og sorte så det ut som om de hadde kontroll, og ville dra dette i land.

2. omgang startet som den første, og Sola ønsket fortsatt å være i førersetet i kampen. Det var tydelig at seieren aldri var truet, og at årets Sola lag skulle være med på å skrive historie ved å nå sin første cupfinale.

Til slutt viste måltavlen 22 – 29, og vi møter Vipers i finalen.

Ett stort skår i gleden var hendelsen som skjedde i underkant av 10 minutter før kampslutt. Sola startet en kontring, der Martine Wolff får en pasning fra Camilla. #4 Deila takler Martine forkjært, og vår spiller blir liggende på parketten.

TV bildene gav oss vonde bilder, med Martine som skrek ut i smerte – og flere av oss tenkte nok tilbake på fjorårets sesong og det arbeidet hun har lagt ned i å komme tilbake fra meniskskaden hennes da.

Pr. nå vet vi ikke omfanget av skaden, men vi krysser det vi har for Martine og ønsker henne alt godt.

Tabell NM Senior Kvinner 2021