Fana-Sola, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Kamprapport – Sola

Fana-Sola, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Kamprapport

REMA 1000 ligaen 21/22 er historie, og ble kronet med bronsemedalje i Fana Arena på palmesøndag. Fana endte på femteplass i årets sesong, og ingen av lagene hadde noe å spille for med tanke på tabell-plassering.

Som alltid i oppgjør mellom de to lagene ble det en jevn og tett kamp, der lagene fulgte hverandre. Fana klarte å skaffe seg en liten luke og ledet til pause 18-15. Kampbildet i andre omgangen ble veldig likt som i første, og selv om Sola vant siste omgang med et mål ble det ingen poeng med hjem på bussen fra Bergen. Hjemmelaget vant til slutt 32-20.

Etter kampen var det klart for utdeling av årets bronsemedaljer i REMA 1000 ligaen. For andre sesong på rad sikret Sola seg medalje, og nå venter det noen uker kampfri før sluttspillet starter.

Førstkommende mandag er det klart hvem som blir motstanderen vår i kvartfinalene, som spilles best av tre. Første kvartfinale skal spilles 1. mai, og neste 4. mai og eventuelt 8. mai. Som seriemester er det Vipers som skal velge først, deretter Storhamar også Sola.