Det er klart for sesongens første oppgjør mot Fana!
Ett lag vi kjenner godt etter flere kamper både i serie og oppkjøringskamper. I fjorårets sesong endte våre to oppgjør med borteseier til begge bortelag – og jevn fordeling av poeng.

Fana har spilt 13 kamper og ligger på en 5. plass i skrivende stund – med totalt 7 seire, 1 uavgjort og 5 tap i årets REMA 1000 liga. Det gjør at de har totalt 15 poeng, og har startet 2021 med 2 seire av 2 mulige.

Onsdagens oppgjør blir en tøff kamp – som vi stort sett alltid har hatt mot Bergenslaget. Fana er i flytsonen – men vi er klare for å gi dem kamp om poengene.

Trenerteamet og jentene har etter kampen mot Rælingen fått gjennomført noen gode fysiske økter, og håndballtreninger. De neste dagene skal kampplanen spikres 100%, og vi går for 2 nye poeng i Fana Arena.

Camilla, Malin og de andre jentene på laget er klare for bortekamp i Fana Arena på onsdag. Foto: Kenneth McDowell

DU KAN SE KAMPEN PÅ SOLABLADET!

Kampen starter klokken 18:00.

Som alltid kan man se kampen hos vår gode samarbeidspartner Solabladet her.

Tabell REMA 1000-ligaen kvinner 2021