Billettsalget til Sola – Vipers åpner idag kl. 13:00 – Sola

Billettsalget til Sola – Vipers åpner idag kl. 13:00

Billettsalget til Sola -Vipers starter i dag – mandag 24. august kl. 13:00

Med kun 5 dager til første kamp i REMA 1000 ligaen 2020/2021 har vi gleden av å kunne annonsere at billettsalg til kampen vil starte i dag mandag 24. august klokken 13:00.

Grunnet koronarestriksjoner kan vi kun ha inntil 200 tilskuere på kampen. Private sesongkort og samarbeidspartnere er prioritert, men vi har allikevel ett antall med billetter som legges ut for salg til våre supportere.

Pris pr. billett er kr. 150,- for voksen, og kr.  75,- for barn/honnør og billett MÅ kjøpes i forkant. Det er ikke mulig å kjøpe billett i døren. Alle tilskuere må ha gyldig billett for å komme inn.  


Her blir det første mann til mølla!

PS! Det er kun mulig å kjøpe en billett pr. billettbruker.

Elektroniske billetter med kjøpers navn påført skal benyttes. Alle billetter blir kontrollert i døren. Billettholder MÅ derfor ha billett med SITT NAVN. Man kan ikke videresende eller sende andre personer på kamp på en billett som ikke stemmer med navn på billettkjøper.

Ved ankomst benyttes hovedinngangen. Husk å hold god avstand i køen. Kiosken vil ikke være åpen.

BILLETTER:
Billett kan kjøpes via Sola HK app (lastes ned via Google Play eller Appstore) eller her på nett

Les mer om appen her.

Tilskuere skal holde seg hjemme dersom man ikke føler seg helt frisk. Dette omfatter halsvondt, forkjølelse, lett hoste, sykdomsfølelse, feber, hodepine, magesmerter og muskelsmerter.

Om du nylig har vært i utlandet, ber vi deg holde deg hjemme og heller komme tilbake ved en senere anledning. Vi håper på forståelse for dette.

I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte tilskuere i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, skal vi sørge for å holde oversikt over tilskuere og nødvendig kontaktinformasjon. Vi tar derfor vare på kontaktinfo som mailadresse og telefonnummer.

Her er retningslinjer fra FHI og NHFs retningslinjer for kamparrangement:

  • Det tillates maksimalt 200 tilskuere, i tillegg til spillere, dommere, sekreteriat, presse og arrangementsstab.
  • Vi MÅ ha navn og telefonnummer til ALLE som er i hallen og kravet om 1 meters avstand gjelder. Eneste unntaket er spillerne på banen.
  • Alle billetter kjøpes i appen, og alle som skal inn i hallen må ha sin egen billett på sin telefon. Dette er pga. eventuell smittesporing.
  • Det er utarbeidet salkart hvor vi benytter hvert tredje sete på hver rad. Disse setene er merket «Her kan du sitte». Dette for å sikre god avstand mellom alle. Denne regelen er ufravikelig, og man skal sitte på hvert 3 sete selv om man er fra samme husstand.
  • Det er kun plassbilletter. Felt, stoler og rader vil være merket. Ingen kan stå under kampen, alle skal sitte på egen stol.
  • Kjøpte billetter kan ikke overføres til andre.
  • Hallen åpner for publikum én time før kamp. Alle må sprite hender før inngang til selve hallen.