Sola appen vil være den løsningen man nå benytter for billettsalg, sesongkort og sponsorkort.

I tillegg kan man også ha oversikt over kampene i REMA 1000 ligaen, stemme på kampens beste spiller, spillerne på A-laget, nyheter fra sola-hk.no og oversikt over alle våre samarbeidspartnere i Nettverksfamilien.

Denne er nå mulig å laste ned både for iPhone og Android brukere. Trykk på et av bildene nedenfor for å komme direkte til Sola HK app.

Den nye appen gjelder også for medlemmer i Sola HK!

For medlemmer i Sola HK vil dette innebære at alle må laste ned Sola HK app – etter at man har lastet ned lager man sin egen brukerprofil. Appen skal benyttes når man skal ha billett på kamp i REMA 1000 ligaen.

Denne kan man som normalt hente ut uten kostnad innen 12 timer før kampstart, og skanne denne i billettluken. Dette vil også gjelde for trenere, lagledere og styremedlemmer. Om man ikke tar ut billett innen tidsfristen må man betale for billett.

Vi vil snart begynne arbeidet med å få rulle ut appen til alle brukere – men minner om at appen fortsatt er under utvikling frem mot sesongstart i august. Det vil derfor pr. nå være flere alternativer som ikke er mulig å benytte seg av.