Billettsalget til Sola – Molde søndag 6. september starter i dag kl. 12:00 – Sola

Billettsalget til Sola – Molde søndag 6. september starter i dag kl. 12:00

For en stemning vi fikk i Åsenhallen i serieåpningen mot Vipers!

Det håper vi også skjer søndag 6. september når vi møter Molde til ny hjemmekamp i Åsenhallen. Billettsalget til denne kampen åpner idag – søndag 30. august kl. 12:00.

Grunnet koronarestriksjoner kan vi kun ha inntil 200 tilskuere på kampen. Private sesongkort og samarbeidspartnere er prioritert, men vi har allikevel ett antall med billetter som legges ut for salg til våre supportere.

Pris pr. billett er kr. 150,- for voksen, og kr.  75,- for barn/honnør og billett MÅ kjøpes i forkant. Det er ikke mulig å kjøpe billett i døren. Alle tilskuere må ha gyldig billett for å komme inn.  

Her blir det første mann til mølla!

PS! Det er kun mulig å kjøpe en billett pr. billettbruker.

Elektroniske billetter med kjøpers navn påført skal benyttes. Alle billetter blir kontrollert i døren. Billettholder MÅ derfor ha billett med SITT NAVN. Man kan ikke videresende eller sende andre personer på kamp på en billett som ikke stemmer med navn på billettkjøper.

Det er med andre ord IKKE lov å kjøpe billett til barn på sin egen profil. Om barna er for unge til å ha Sola HK app på egen telefon må dere lage egen bruker til barna på nett: solah-woow.no

Kjøper man billett og plutselig blir forhindret til å gå selv kan denne ikke endres navn på, og billetten vil da IKKE kunne benyttes på kamp.

Selv om man er i samme husstand, skal allikevel KUN hvert 3. sete benyttes. Disse er merket med lapp «Her kan du sitte».

Under kamp skal ALLE sitte på plassen som de har billett til. Det er IKKE tillatt å stå på kampen.

Les mer informasjon om billetter og publikum på kamp i REMA 1000 ligaen her.

Ved ankomst benyttes hovedinngangen. Husk å hold god avstand i køen. Kiosken vil ikke være åpen.

Last ned Sola HK sin app – les mer om dette her.

Man kan også kjøpe billett på nett her. Alle billetter betales med VIPPS.