Ny lokal spiller klar for Sola HK! – Sola

Ny lokal spiller klar for Sola HK!

Like før julefreden senker seg har vi gleden av å informere om at Vilde Ueland er klar for Sola.

Vilde Ueland startet sin håndballkarriere på Varhaug når hun var 8 år, og har også spilt for Nærbø og Viking TIF. I sesongen 2018/2019 spilte hun på Fana.

Etter en sesong drog hun på 6 måneders utveksling til Australia. Da hun kom hjem fant hun ut at hun ikke var helt ferdig med håndballen, og spilte en stund for et 2. divisjonslag i Bodø.

I tillegg til å spille håndball, jobber nå Vilde som politifullmektig i Sør Vest politidistrikt.

Arkivfoto Fana.

Vilde sier selv om returen til håndballen:

Jeg gleder meg skikkelig til å bli med Sola videre. Håndball har alltid vært en stor del av livet mitt, og det er kjempekjekt at jeg nå får muligheten til å være med å bidra. Dette ser jeg frem til!

Steffen og Kjetil er også fornøyd med å få Vilde på plass i Åsenhallen.

Vi var klare på vi var på utkikk etter spillerforsterkninger når vi fikk langtidsskade på 2 av våre spillere. Vårt ønske var å fortrinnsvis få på plass en lokal spiller, og det ble en enkel beslutning da vi fikk vite at Vilde var interessert i å bidra.

Hun har god erfaring etter mange år i gamet, og i tillegg eliteerfaring. Det betyr at hun vet hva som kreves og trengs. Vi er veldig glade for at hun blir med oss, og da hun ikke har spilt i 1. divisjon eller elite det siste året betyr dette at hun også kan spille i cupfinalen.