Viktig signering på plass til neste sesong!

Tonje Haug Lerstad har skrevet toårskontrakt med Sola HK fra og med neste sesong. Hun kommer fra Storhamar, hvor hun har spilt de 2 siste sesongene.

Lerstad er en keeper med lang erfaring fra norsk topphåndball. Hun har tidligere spilt i Byåsen og Molde før hun drog til Storhamar før 19/20 sesongen. I tillegg har hun flere kamper på det norske rekruttlandslaget. De siste sesongene har hun også fått mye internasjonal erfaring i europacup spill med laget fra Hamar.

24 åringen gleder seg stort til å komme til Sola og Åsenhallen.

Jeg ser frem til å bli en del av Sola, og gleder meg til å være med på å bidra og ta ansvar. Selv håper jeg på mange oppturer, og gleder meg ikke minst til å se Åsenhallen full av engasjert publikum når det en gang igjen blir mulig.

Stegavik er også veldig fornøyd med signeringen.

Det er svært positivt for Sola at vi som klubb klarer å tilegne oss spillere av dette kaliberet. Hun er en spiller med lang erfaring fra topplag i den norske ligaen og rekruttlandslag, og ikke minst internasjonal erfaring fra europacup. Tonje er en ambisiøs keeper, med mål om å fortsette sin utvikling for en dag å spille i utlandet. Vi er veldig fornøyde med at Tonje blir en del av vårt lag, og gleder oss til å få henne på plass i Åsenhallen.»