Viktig seier mot Fjellhammer – Sola

Viktig seier mot Fjellhammer

Det kunne se ut til at Sola tok litt lett på oppgavene i Åsenhallen søndag kveld. Først i andre omgang fikk de gulkledde grepet om kampen og kunne til slutt seire med ni mål.

Heidi Samuelsen sier til Aftenbladet at laget trengte lang tid på å komme i gang i denne kampen.

– Selv traff jeg ikke på mine avslutninger, og jeg ble ganske irritert på det jeg leverte som spiller den omgangen, forklarer hun videre.

Laget hevet seg i andre omgang og kunne kontrollere inn til seier foran 636 tilskuere i Åsenhallen.

– Vi skal revansjere prestasjonen, sier Heidi.

Neste kamp er onsdag 3.desember mot Randesund borte, deretter hjemmekamp mot Molde søndag 7.desember.

Solas beste i kveld ble Heidi Samuelsen med sine elleve nettkjenninger.

Heidi Samuelsen (Foto: Charlotte Mæland)

Laget mot Fjellhammer: Kimberley, Amalie, Heidi, Silje, Therese, Kristianse, Ida Marie, Malene, Mona, Sunniva, Sherin, Sara, Veronica, Malin, Marianne
Kampfakta her.

Det skal forøvrig nevnes at flere av de unge fikk spilleminutter denne kampen, og blant annet Sara skåret sitt første mål denne sesongen på straffe 🙂

Tabell og øvrige resulater her.

«Sola malte et hardtkjempende Fjellhammer-lag i senk, men seieren satt langt inne» skriver Solabladet.

Takk til alle som kom på kampen og lagde god stemning i Åsenhallen! Hjertelig velkommen tilbake til siste hjemmekamp før jul, søndag 7.desember 🙂

Rekruttlaget med to av to seire

Torsdag og lørdag spilte SIF/Sola kamper mot henholdvis Hundvåg (borte) og Farsund (hjemme). Førstnevnte kamp endte med seier (29-25), og Farsund ble knust i Stavanger Idrettshall (38-15). 2.divisjonslaget vårt ligger foreløpig på en 4.plass med 12 poeng etter 9 kamper. Gratulerer med god innsats! 🙂