Viktig billettinformasjon til europaliga kamp lørdag 29.01 – Sola

Viktig billettinformasjon til europaliga kamp lørdag 29.01

Det er nå kun dager før vår første hjemmekamp i EHF European League, når vi møter HC Lokomotiva Zagreb lørdag 29. januar i Stavanger Idrettshall. Her har vi samlet litt viktig informasjon til dere som har kjøpt billett til klubbens første hjemmekamp noensinne i EHF European League.

INNGANG I STAVANGER IDRETTSHALL

Restriksjonene sier at man kan ha kohorter inntil 200 personer, men at disse skal adskilles samt ha tilgang på egne toalettfasiliteter. Sjekk derfor din billett, på hvilket felt du sitter og benytt riktig inngang når du kommer til hallen. Døren åpner en time før kampstart 13:00

Billett på felt L-M-N-O-P

Har du billett på felt L-M-N-O-P skal du benytte inngang mellom Stavanger Idrettshall og P-Forum. Man vil ikke ha mulighet til å gå andre seter enn til det feltet man har billett. Toalettfasiliteter finnes under tribune.
Man benytter det felt, rad og setenummer som står på billettene. Det er kun tilgjengelig å sitte på hvert 3dje sete.

Billett på felt B-C

Har du billett på felt B eller C skal du benytte hovedinngangen til Stavanger Idrettshall. Man vil ikke ha mulighet til å gå andre seter enn til det feltet man har billett. Toalettfasiliteter finnes ned en etasje.
Man benytter det felt, rad og setenummer som står på billettene. Det er kun tilgjengelig å sitte på annenhver sete.

VIKTIG INFORMASJON


Det er ikke nødvendig å vise coronapass i inngangen, da salkartet er rigget i egne soner som gjør at man slipper dette. Det er munnbind påbud under hele arrangementet, unntatt når man sitter på eget sete
Man oppfordres allikevel å ha det på. Husk å hold god avstand til alle utenfor egen husstand.