Vi ønsker velkommen til Solamessen i helgen! – Sola

Vi ønsker velkommen til Solamessen i helgen!

Værmeldingen viser at høsten er kommet, men fortvil ikke – selv om det er ruskevær i helgen så er det varmt og godt inne i Åsenhallen! Og her bør DU ta turen, til Solamessen og skaffe deg noe flott og unikt fra noen av våre utstillere.

Solamessen er en av regionens største brukskunstmesser, med over 130 utstillere som fredag 3. og lørdag 4. november som skal stiller ut og selger sine flotte unike og selvproduserte produkter. Det er et stort spekter av produkter – så her finnes det noe for enhver!


Du er hjertelig velkommen – og vi gleder oss til å se deg i Åsenhallen.

Sola Håndball har siden 2016 arrangert Solamessen, og har de fleste år et sted mellom 6-8000 besøkende. Det er flere av utstillerne som har deltatt flere år, og i år er det også flere nye som stiller som utstillere.

Det vil være stor variasjon i utvalget og alt fra strikk og søm av barneklær, voksen-klær, keramikk, smykker, glasskunst og mye, mye mer vil være mulig å finne her.

Åpningstider Solamessen 2023:

Fredag 3. november: 10.00-18.00
Lørdag 4. november: 10.00-17.00

Messen har gratis inngang og gratis parkering.
NorEngros kafe og kafe i B-hallen vil være åpen, med salg av god mat, smørbrød, kaffe og kaker begge dagene.

Velkommen til Solamessen 2023 – her har du en gyllen anledning å starte årets julehandel med flotte og unike produkter allerede nå.

Vi gleder oss til ny Solamesse – og det er ekstra kjekt å se så mange utstillere som har deltatt i mange år, i tillegg til mange som kommer og deltar på messen for første gang. En stor dugnadsgjeng er klar for to kjekke dager i Åsenhallen. Her vil det være utrolig mye fint, og en messe der alle vil finne noe de liker. Det er også salg av god mat, kaffe og kaker begge dager i kafeen, så her kan publikum kose seg mens høsten stormer utenfor. Velkommen!

Sara Vik, prosjektleder Solamessen