Velkommen til spennende Lerøy-runde lørdag 18. februar i Åsenhallen – Sola

Velkommen til spennende Lerøy-runde lørdag 18. februar i Åsenhallen

3.runde i Lerøy for Sola J18 arrangeres lørdag 18.2.2023 hjemme i Åsenhallen på Sola.

Dette blir en helt avgjørende runde for å kvalifisere seg til sluttspillet i Lerøy i mai.

Etter to runder ligger Sola på en tredje plass, med tre seire og ett tap. De to beste lagene i gruppen går videre til sluttspillet.

Motstandere denne runden er Larvik HK kl 11:00 og Grane Arendal kl 19:00. Spesielt kampen mot Larvik kommer til å bli en tøff kamp. Larvik har så langt vunnet alle sine 4 kamper, og stiller med et meget sterkt lag.

Sola har på sin side gjort det veldig bra i de siste kampene både i 2.div og 3.div, og skadesituasjonen er også litt forbedret.

Billetter kan kjøpes ved inngangen, og betales med VIPPS

BILLETTPRISER:
50 kr per kamp og 100 kr for hele dagen. Er du under 18 år kommer du inn gratis.

Kampene vil bli streamet via Facebook i en egen opprettet gruppe, og de finner du her

Trenerteamet gleder seg masse til kampene og håper at Sola skal klare å spille opp mot sist beste nivå.  

Spillere og trenerteamet er klare og motiverte for å gi alt for seier, og håper å se mange på tribunen for å heie de frem til nye poeng.

Oppgjøret mot Larvik blir ett skikkelig topp-oppgjør. Laget fra Larvik står med full pott etter de første rundene, så her er begge lag giret på å ta seieren. Med andre ord venter ett tøft og utfordrende oppgjør lørdag formiddag. Larvik er ett av de beste lagene i vår gruppe, og muligens også blant Norges aller beste juniorlag.

Når kampen starter er det ingen tvil om at vi må være 100% påskrudd, det er viktige poeng som vi ønsker å stå med når dommeren blåser kampen av.

Lørdag kveld klokken 19:00 møter vi Grane Arendal , som per dags dato står med en seier på de fire første kampene. Det er ingenting som kommer gratis i Lerøy-serien, og jentene har derfor fokus på at de i begge kamper skal klare å spille fartsfull publikums vennlig håndball.

Etter helgens runde gjenstår kun en runde før nasjonalt sluttspill settes i gang.

Trenerteamet for Lerøy består av Linda Næsheim Dahl, Marianne Mellemstrand Bore og Tonje Nøstvold Lunde