Velkommen til ny Europa-helg på hjemmebane – Sola

Velkommen til ny Europa-helg på hjemmebane

Eventyret i EHF European League fortsetter, og til helgen inviterer vi til ikke mindre enn to kamper på hjemmebane mot ungarske Motherson Mosonmagyarovari. Vi gleder oss til å ha deg på tribunen - og nok en gang arrangere håndballfest i regionen. 

Bortekamp på hjemmebane fredag 4. februar

Opprinnelig skulle bortekampen i Ungarn vært spilt 22. januar, men ble utsatt grunnet smitte. Det blir derfor bortekamp på vår hjemmebane i Åsenhallen fredag 4. februar, med kampstart klokken 20:00.
Det har aldri vært arrangert en kamp i gruppespill i europaligaen i Sola – og nå skal vi vise Europa stemningen vi har i egen hall.

Hjemmekamp i Stavanger Idrettshall søndag 6. februar

Kun to dager etter første kamp, er det igjen klart for ny kamp i regionens storstue Stavanger Idrettshall. På motsatt banehalvdel finner vi samme motstander som på fredag, ungarske Mosonmagyarovari. Sist helg hadde vi en fantastisk kamp i Idrettshallen, og vi ser frem til å skape en like flott ramme rundt kampen søndag 6. februar klokken 14:00.

Tirsdag 1. februar klokken 19:00 skal regjeringen holde pressekonferanse om koronasituasjonen.
Det er varslet endringer og lettelser i forhold til restriksjonene, og vi håper at dette kan slå positivt ut for helgens kamper i europaligaen.

Vi vil i løpet av kvelden åpne for billettsalg på begge kamper, etter at pressekonferansen er overstått. Billett kjøpes som alltid i Sola HK appen, eller på solah.woow.no 

Følg med på vår nettside og sosiale medier i forhold til billettslipp, og bli med oss på nye europa-eventyr.