Velkommen til Mia Humborstad Westgaard! – Sola

Velkommen til Mia Humborstad Westgaard!

Påskemarsipanen er såvidt spist opp – men vi har allikevel en liten godbit igjen til Solafamilien i påskeegget!

Mia Humborstad Westgaard har skrevet under på en 3 års avtale med klubben, og vil spille i gult og sort fra neste sesong. Mia er en høyre bakspiller, 1.84 høy og venstrehendt, og har de siste sesongene bøttet inn mål for Kongsvinger. Sist sesong var hun på andre plass på toppscorerlisten i 2. divisjon.

Selv om Mia kun er 19 år har hun allerede fått flere spennende erfaringer i sin håndballkarriere. Hun har spilt i Kongsvinger hele livet, men har også fått muligheten på det canadiske landslaget. Hun er nemlig født i Vancouver, og har delt statsborgerskap.

Steffen Stegavik er veldig fornøyd med å få Mia på laget!

Det var flere klubber som hadde Mia på ønskelisten, så vi er veldig glade for at valget hennes ble Sola. Hun er en fremadstormende og ambisiøs håndballspiller og er veldig treningsvillig.

Mia er en spiller for fremtiden, og viser stor treningsvilje for å bli best. Hun er en spiller som passer godt inn i spillergruppa, og kan allerede overraske i første sesong!

Selv har Mia følgende å si om det å spille i Sola neste sesong:

Jeg gleder meg veldig til å spille for Sola de neste sesongene. Det å få trene med så gode spillere hver dag blir herlig. Jeg har også fått et veldig godt inntrykk av Steffen også. Gleder meg til å møte hele spillergruppen om forhåpentligvis ikke så lang tid.

Vi gleder oss til å få Mia på plass – og ønsker henne hjertelig velkommen til Solafamilien.

Mia Humborstad Westgaard er klar for Sola HK. Foto: Håndballspiller

Samtidig som Mia er klar for klubben, kan vi også meddele at Mina Mjærum ikke vil spille for Sola til neste sesong. Mina reiser til Volda for å ta siste praksisår i sin fysioterapiutdannelse.