Velkommen til Den Gule Banken håndballskole i vinterferien 2023! – Sola

Velkommen til Den Gule Banken håndballskole i vinterferien 2023!

Vi gleder oss til vinterferie og håndballskole!
Påmelding til Den Gule Banken håndballskolen er nå åpnet - og med ett begrenset antall plasser lønner det seg å være tidlig ute!I vinterferien arrangerer vi Den Gule Banken håndballskole i Åsenhallen for håndballglade barn mellom 8-14 år.  

Mandag 27. februar til og med onsdag 1. mars inviterer vi til håndballskole, og elitespillerne og rekrutt-laget på Sola HK er instruktører.

Er du født mellom 2009 - 2015, og har lyst til å lære mer håndball av A-lagsspillerne på Sola HK? Vi håper å se deg til kjekke håndball-dager i vinterferien.


Vi starter klokken 09:00 og avslutter klokken 15:00 alle dager.

Eventuelle mellommåltid og annen drikke enn vann må man medbringe selv. Dersom ditt barn har mat allergier/intoleranse må vi få beskjed om dette.

Pris pr. person: Kr. 1300,- (bindende påmelding)


Denne prisen inkluderer håndballskole i 3 dager, frukt-pause, lunsjmåltid hver dag og en flott trenings T-skjorte. Evt. mellommåltid og drikke må man medbringe selv.

PÅMELDING:


Du melder på i Sola HK appen, du finner Den Gule Banken håndballskole under butikk.

Har du ikke appen kan denne lastes ned i Google Play eller Apple Store. Søk på Sola Håndball, last ned og lag egen bruker.INFORMASJON OM HÅNDBALLSKOLEN: 

Vi starter klokken 09:00 og avslutter klokken 15:00 alle dager. Alle skal ha med egen ball, drikkeflaske og komme i treningstøy. Man skal også ha med tøy til å være ute alle dager. Påmelding er bindende.

Erfaringsmessig kan det også være lurt å ha med litt ekstra påfyll, typ muslibarer etc. Det er tøffe treningsøkter og barna bruker mye energi. 

Dersom ditt barn har mat allergier/intoleranse må vi få beskjed om dette.