Utvider Åsenhallen – Sola

Utvider Åsenhallen

Vi har fått klarsignal av Sola kommune at ombyggingen av hallen starter 1.august. Det vil ta omlag 8-10 uker å få på plass ny tribune og utvidelse av hallen.

– Første prioritet blir å bygge ny tribune. Det vil kanskje ta litt lengre tid å få på plass det nye bygget med kontorer og VIP-rom, sier daglig leder, John Harald Kåsen.

Dagens kontorer skal rives, og en ny stor tribune vil erstatte kontorene. Det nye påbygget vil komme der hvor klokken henger i dag. Påbygget vil være over tre etasjer med nye kontorer, VIP-rom og et utstyrsrom. Hall A blir stengt i byggeperioden.

– Vi kan risikere å starte ny sesong med å måtte spille hjemmekampene i Storhallen eller Skadberghallen, men det tar vi som en utfordring. Det viktigste er at vi får en ny og funksjonell hall som tilfredstiller behovene, forteller Kåsen.

– Vi ser frem til en ny og oppgradert hall, og har som mål å trekke flere tilskuere til kampene. Det nye VIP-rommet gir oss også muligheten til å ivareta sponsorene våre på en bedre måte, avslutter Kåsen.