Utrolig jevnt i Molde Arena – Sola

Utrolig jevnt i Molde Arena

Jentene møter i dag Molde hjemme i Molde Arena. Det var ventet at det skulle bli en jevn og spennende kamp og det ble det. Lagene følgte hverandre nesten hakk i hel og det var stort sett kun ett mål eller to som skilte de to lagene. Til pause står det 16-15 til Molde. Rett etter pause får Molde inn tre kjappe mål før Sola våkner, men da henter jentene fort inn forspranget og resten av omgangen er det kun et mål som skiller lagene. Det er to utrolig jevne lag og det kan gå begge veier. Med nøyaktig tre minutter igjen står det 26-26. Halvannen minutt før slutt får Molde ett mål, men Sola utlikner når det kun er ti sekunder igjen. Desverre rekker Molde å få inn ett til skudd i det sluttsignalet går og de vinner kampen 28-27.

Heidi Samuelsen gjør comeback og får med seg hele tre mål i kampen. Kimberley står en enormt bra kamp i mål og redder flere store sjanser. Hun får bestemannsprisen. Ellers spiller Line også en kjempebra kamp og noterer seg hele ti scoringer.