Ungarn neste stopp – Sola

Ungarn neste stopp

Kun to runder gjenstår av sesongens gruppespill i Europaligaen, og for Solas del betyr det en viktig bortekamp i Ungarn førstkommende lørdag, samt en hjemmekamp neste helg mot Costa del Sol Malaga. Tre av fire lag har mulighet for å sikre seg en kvartfinaleplass – det ligger til rette for en skikkelig thriller avslutning.

Laget startet avreise fra Sola tidlig fredag morgen, og ankommer Mosonmagyaróvár rundt lunsjtider.
Ettermiddag blir benyttet til trening og taktisk møte, før de lørdag kveld er klar for kamp. Når lagene møttes i Stavanger Idrettshall tidligere i år, var det det ungarske laget som kunne juble for poeng når dommerne blåste av. Nå er det et svært motivert lag som reiser nedover, og er klar for å kjempe for revansj og poeng.

Steffen Stegavik kunne melde før avreise at både trenerteamet og laget gleder seg til ny kamp mot Motherson Mososnamgyarovari. De forventer å møte en hall, hvor hjemmepublikummet gir alt fra tribunen og det kommer til å bli mye lyd og leven. Bortekampen kommer til å bli en tøff nøtt, men de skal gi alt og kjempe for viktige poeng nå i innspurten av gruppespillet.


Se kampen på Handballkanalen lørdag kl. 20:00

Som hele denne sesongen i Europaligaen vil også lørdagens oppgjør bli sendt på handball-kanalen (krever abo.)
Trykk her for å komme direkte til kampen.

Kampstart er klokken 20:00 norsk tid, lørdag 10. februar.