Tonje klar for fransk utenlandseventyr! – Sola

Tonje klar for fransk utenlandseventyr!

Tonje Lerstad kom til Sola i forkant av 2021/2022 sesongen, fra Storhamar. Etter kun en sesong i klubben fikk hun i romjulen mulighet til å dra utenlands - og velger nå å dra videre til Frankrike og ES Bescanon Feminin.

Lerstad forlater Sola etter årets sesong er ferdigspilt.
Steffen synes det er synd at hun forlater klubben etter ett år, men allikevel stolt over at arbeidet som gjøres i Sola blir lagt merke til.

Når vi signerte Tonje i fjor var dette noe vi var klar på kunne skje. Hun har jobbet målrettet de siste årene, så det er gledelig at Tonje nå får sjansen på et utenlandseventyr. Vi er samtidig stolte over at en halv sesong i Sola HK har gitt denne muligheten for henne. Dette viser nok engang at vi i Sola begynner å bli sett til av gode utenlandske klubber og det er en bekreftelse på at jobben vi gjør i klubben er godt. Nå gleder både vi og Tonje oss til vår-sesongen som innebærer en medalje kamp i REMA-1000 ligaen og gruppespill i European Leauge. 

Steffen Stegavik
Etter kun en sesong i Soladrakt går veien videre i Europa for Tonje Haug Lerstad. Foto: Kenneth McDowell

Jeg har satt stor pris på den korte tiden min her i Sola. Uten den tilliten og oppfølgingen som jeg har fått her hadde jeg aldri fått den muligheten jeg når har vært så heldig å få. Jeg gleder meg til å følge med på Sola’s reise mot toppen!

Tonje Haug Lerstad