To poeng mot Gjerpen – Sola

To poeng mot Gjerpen

Vi vinner to viktige poeng i Åsenhallen etter en jevn kamp mot Gjerpen med godt oppmøte og støtte fra tribunen!

Vi starter i en offensiv forsvarsformasjon for å hindre Gjerpens storskytter, Emilie Arntsen, skuddmuligheter. Dette lykkes vi ikke med, og vi ligger under 6-2 etter 10 minutter spilt. Knut Ove Joa tar timeout og endrer forsvarsformasjon til 6-0. Plutselig er forsvaret mye mer aggressivt, og stillingen er 7-8 ti minutter etter.

Likevel mangler vi tempo i spillet vårt, og Gjerpen står på frem mot pause der de leder 14-12.

I andre omgang tar vi frimerke på Arntsen, som har spilt godt hittil i kampen. Dette hjelper, men Gjerpen gir seg ikke, og etter spilte tjue minutter står det uavgjort, 21-21. Joa velger å gå ned i 6-0 igjen. Sisse Marie samarbeider godt med forsvaret og Sola går opp i ledelsen.

Det blir en spennende slutt, men hjemmelaget seirer til slutt 27-25 og tar med seg to viktige poeng i kampen om kvalikplass. Fra en dårlig start snur Sola-jentene kampen til seier.

Sunniva Selland viser god skuddform og blir kåret til Solas beste spiller i kveld. Gjerpens beste blir Emilie Arntsen.

Solas lag i kveld: Aleksandra Djurkovic, Susann Jøraandstad, Veronica Berntsen, Sherin Obaidli, Mona Fosseli Ågotnes, Marianne Klepp Andersen, Therese Neverdahl Nordbø, Sunniva Konstanse Selland, Malene Hellern Folkvord, Heidi Samuelsen, Silje Stangeland, Sisse Marie Boge Fahlberg.

Det var gledelig å se så mange på tribunen i kveld, kanskje sesongbeste? Takk for godt initiativ av Magnar Eikeland som spanderte billetten. Velkommen tilbake til neste hjemmekamp 9.februar, når Hønefoss kommer på besøk.

Fantastisk stemning og fargerike supportere i Åsenhallen i kveld!

Førstkommende helg er kampfri, mens helgen etter står Oslo for tur og to tøffe kamper mot Njård og Rælingen. Njård vinner begge kampene i Bergen denne helgen, og ligger plassen foran oss på tabellen med en kamp mer spilt. Vi gleder oss til to viktige kamper i Oslo!