Til helgen spiller vi Lerøy Elitecup 2021! – Sola

Til helgen spiller vi Lerøy Elitecup 2021!

Oppkjøringen mot neste sesong i REMA 1000 ligaen fortsetter, og til helgen er det klart for 3 kamper i Lerøy Elitecup i Bergen.

Torsdag formiddag setter troppen seg i bilen og retter nesen mot Bergen, for å møte Tertnes, Fana og Ålgård til kamp.

Når vi ankommer Bergen, skal vi ha en felles trening med Fana på ettermiddagen. Deretter drar vi videre til Fanahytten som vi også i år har vært så heldige å få låne. Med slike fasiliteter får vi også gode muligheter til å benytte disse dagene til å bli bedre kjent med nye lagvenninner og ha sosialt samvær utenfor håndballbanen.

3 kamper på 3 dager!


Fredag er det klart for vår første kamp, mot Tertnes klokken 19:00. Kampene mot laget i blått er som regel tette og jevne oppgjør, og det blir spennende å treffe de nå i oppkjøringen.

I vår første kamp i Lerøy Elitecup møter vi Tertnes. Arkivfoto: Siri Forgaard

På lørdag møter vi Fana, som så mange ganger tidligere i oppkjøringen. Kampstart er klokken 17:00.

Tradisjonen tro møter vi Fana nok et år i oppkjøringskamp. Arkivfoto: Siri Forgaard

På turneringens siste dag er det klart for lokaloppgjør på bortebane. Ålgård står på motsatt banehalvdel, og kampen starter klokken 11:00.

Siste kamp mot Ålgård var i NM i fjor. Til helgen blir Angunn å se i gul og sort drakt, og spiller mot sine tidligere lagvenninner. Foto: Kenneth McDowell

Etter siste kamp setter vi oss igjen i bilene, og retter nesen igjen mot Sola.

Det er kun cirka to uker igjen til sesongstart, så helgens kamper blir viktige i arbeidet mot å være klar for første kamp borte mot Aker 1. september.

Følg med oss i sosiale medier for flere bilder fra helgen i Bergen 🙂
Sola finnes både på Instagram og Facebook.