Terminlisten for REMA 1000 ligaen 23/24 er klar – Sola

Terminlisten for REMA 1000 ligaen 23/24 er klar

Det er fortsatt en god stund til vi er i gang med ny håndball-sesong. Men allerede nå kan du legge inn kampene i REMA 1000 ligaen 23/24. Terminlista for neste sesong er klar, og det venter flere gode håndballkamper.

Elitedivisjonen er økt fra 12 til 14 lag, som betyr at det blir to flere hjemmekamper i løpet av sesongen. I tillegg kommer det forhåpentligvis noen NM kamper på hjemmebane, og ikke minst skal vi igjen ut i Europa.

Sola starter med bortekamp 30. august mot Follo, før vi igjen kan ønske velkommen til hjemmekamp og vestlandsoppgjør mot Fana onsdag 6. september i Åsenhallen.

Den neste hjemmekampen er mot verdens beste klubb-lag Vipers, en skikkelig publikumsfavoritt. Med andre ord – det er bare å glede seg til sesongstart.

Legg inn kampdagene i din kalender, vi gleder oss til ny sesong sammen med dere.
Endringer kan forekomme, grunnet TV kamper etc.

Sikre deg ditt eget sesongkort – og ha fast sete på alle våre hjemmekamper!

Torsdag 22. juni starter sesongkort-salget for neste sesong.
Da kan du sikre deg ditt faste sete på alle våre 13 hjemmekamper i REMA 1000 ligaen, samt hjemmekamper i NM.

Sesongkort innehavere fra sist sesong vil ha forkjøpsrett på sitt sete fra torsdag 15. juni kl. 12 til torsdag 22. juni kl. 12.

Pris voksen: 1850,-
Pris barn: 900,-
Pris honnør: 1250,-

Sesongkort gir rabattert pris i forhold til enkelt-kjøp av billetter. Om du har sesongkort vil man faktisk spare billettpris på tre kamper i sesongen, i tillegg til at eventuelle NM kamper er inkludert.

Med andre ord; sikre deg sesongkort når årets salg åpner torsdag 22. juni klokken 12:05 i Sola HK appen!