Terminlisten for REMA 1000 ligaen 20/21 er klar! – Sola

Terminlisten for REMA 1000 ligaen 20/21 er klar!

Det ble en spesiell avslutning på sesongen 2019/2020. Koronasituasjonen gav en brå slutt på sesongen, kvalikk-kampene ble ikke spilt og store deler av våren har Solajentene måtte ha egentrening uten å treffe resten av laget.

Sakte, men sikkert åpner samfunnet gradvis opp, hallen er igjen åpnet og treningene er i gang – med restriksjoner.

Mange har lurt på hva som skjer angående neste sesong – og vi er veldig glade for å kunne fortelle at terminlisten for sesongen 2020/2021 er nå klar!

I hvilken form kampene avholdes er foreløpig ikke sikkert, men vi ser frem igjen til å kunne ønske velkommen til Åsenhallen og hjemmekamper i REMA 1000 ligaen.

Og sesongen 2020/2021 starter rekordtidlig for Sola sin del. Vår første hjemmekamp er allerede søndag 30. august – mot fjorårets serie- og cupmester Vipers. Allerede uken etter tar vi turen østover og møter nyopprykkede Rælingen på bortebane.

Det er ingen tvil om at vi gleder oss til en ny og spennende sesong i REMA 1000 ligaen. Steffen og Kjetil er allerede godt i gang med lagbygget til neste sesong, og jentene er fornøyde med og igjen være i gang med fellestreninger.

Vi ser frem til at hele Solafamilien igjen skal møtes til kamp – og gleder oss til å ønske publikum, spillere og sponsorer velkommen til Åsenhallen.

#sammenforSola

REMA 1000-ligaen Kvinner består i sesongen 2020-21 av disse lagene:

Aker Topphåndball
Byåsen Håndball Elite
Fana
Flint Tønsberg
Fredrikstad Bkl.
Larvik HK 
Molde Elite
Oppsal
Rælingen
Sola HK 
Storhamar Håndball Elite
Tertnes Håndball Elite
Vipers Kristiansand

Malin, Kristina, Martha og Martine gleder seg igjen til kamp i Åsenhallen.
Foto: Kenneth McDowell