Tap mot Stabæk 19-30 – Sola

Tap mot Stabæk 19-30

Flere av spillerne meldte seg på i kampen mot Stabæk onsdag kveld, og nå ser jentene frem til bortekamp mot Gjøvik førstkommende søndag.

Første omgang i kampen mot Stabæk startet bra, og Sola lagde tre mål uten at motstanderen fikk bryte inn. Jentene sto godt i forsvar, og det så ut til å bli en spennende kamp. Skuddmulighetene var mange, men jentene slet med å sette ballen i mål. Til pause stod det 6-15 til Stabæk.

I andre omgang tok spillerne seg sammen, og flere av jentene meldte seg på. Stabæk sitt forsprang var derimot for stort, og kampen endte til slutt 19-30 til gjestene. Nina Stokland ble toppscorer på Sola med seks mål, og har dette å si om kampen:

– Vi begynner kampen bra, men vi sliter med å plassere skuddene. Vi må bli mer sultne på mål – ikke bare skyte for å skyte, men vise litt mer vilje i skuddene.

Tross tapet ser hun lyst på den kommende kampen mot Gjøvik:

– I forrige kamp hadde vi en bra første omgang, denne gangen var andre omgang bra. Så til neste kamp skal vi spille to knallgode omganger, smiler hun.

I denne kampen var det keeper Malene Solheim som ble stemt frem som beste spiller – vel fortjent!