Takk for kjekke dager sammen på Den Gule Banken håndballskole – Sola

Takk for kjekke dager sammen på Den Gule Banken håndballskole

Håndball er gøy! Over 80 unge håndballstjerner mellom 8 – 14 år har tilbrakt tre dager i Åsenhallen på Den Gule Banken håndballskole.

A-lags spillerne samt spillere på rekrutt stilte som instruktører, og sammen med Steffen sørget de for varierte økter med alt fra teknikk-trening, styrke, spill og finte-trening. Totalt har deltakerne lagt bak seg 12 økter, og vi håper at alle har kost seg og lært noe nytt.  

Hver dag har bestått av 4 varierte økter, med nye instruktører hver dag. Som alltid avslutter vi onsdag med skikkelig pizzafest til lunsj, og turnering spill de to siste øktene.

Vi er regionens kvinnelag i håndball, og da er det ekstra kjekt at hele 19 klubber var representert på deltakerlisten, fra Staal Jørpeland i nord til Egersund i sør.

Ekstra kjekt er det å se hvordan flere blomstrer utover disse dagene. På mandags morgen er det flere spente og som gjerne ikke har så mange kjente på gruppa, og på onsdagen har alle knyttet nye vennskap og blitt kjent med flere håndballspillere fra andre lag.

Tusen takk for god innsats og masse treningsvilje!
Vi har kost oss – og håper at regionens unge håndballspillere også har hatt det kjekt på håndballskolen.