Takk for en fantastisk helg på Dyreparken Håndballfestival i Kristiansand! – Sola

Takk for en fantastisk helg på Dyreparken Håndballfestival i Kristiansand!

Endelig er ny håndball-sesong i gang! I helgen var det igjen klart for Dyreparken Håndballfestival i Kristiansand. Sola HK drog ned med i overkant av 250 spillere på ulike årstrinn, 50 trenere/lagledere og ikke minst flere foreldre, foresatte og søsken som heiagjeng.

En helg med samhold, gode opplevelser og mestring, litt flørting, lite søvn og ikke minst mange gode minner er over, og ny håndball-sesong er i gang!

Vi har samlet litt bilder og tilbakemeldinger fra noen av lagene som drog sørover, og det virker som turneringen hadde alt en turnering skal ha.


G2013 med på Dyreparken Cup for første gang

Alle guttene på laget var enig om at dette var veldig kjekt og skulle gjentas.

Syv av åtte kamper ble vunnet, men de skulle nok gjerne ha spilt enda flere kamper for de var så gira. Ikke minst var det en utrolig kjekk opplevelse og veldig stas å bo i Abra Havn (Sendt inn av Mette Dahle).


Dyreparken Cup for første gang gav mersmak for J2013

Sola J2013 reiste spent til turnering i Kristiansand for første gang, og det var en fornøyd gjeng som ankom Sola igjen søndag kveld etter første CUP utenfor Rogaland 🤍

Alle har hatt en knallbra innsats og skapt et godt minne for livet ☑️ (Sendt inn av Linn Graff Kolberg).


Fantastisk (våt) helg for J2012

31 jenter reiste til Kristiansand i helgen. Tre lag og 12 kamper ble spilt i Sørlandshallen 💪🏻
Vingoverganger og beintøft forsvar, noen tap og mange seire 🤾🏽‍♀️🤾🏼‍♀️ Vi er veldig imponert over jentene våre som stadig utvikler seg på håndballbanen. Nye vennskap er skapt og mange sanger er sunget 🎤🎹🎵 (usikker om det var de voksne som koste seg mest på konserten).

Vi har hatt en kanon-kjekk tur. Gleder oss og har allerede begynt planleggingen til neste år 💛🖤(Sendt inn av Ruth Lene Hadland)

G2012 har hatt en super helg!

Vi har hatt en fantastisk helg på Dyreparken cup – kjekke og jevne kamper, god innsats og masse lagbygging med sosiale aktiviteter mellom kampene.
Ekstra kjekt var det når vi i år fikk bo i Abra Havn – kjekt å våkne opp til sjørøvere som kom seilende inn for å heise sjørøver-flagget. Lørdagskvelden ble tilbrakt i meget våte omgivelser på Keino-konsert.

Vi gleder oss allerede til neste år! (Sendt inn av Karin Askildsen Tjønn)


G2011 fikk en flott helg både på og utenfor banen!

G2011 reiste ned til Kristiansand med to lag. Begge lagene har hatt en kjekk helg, og selv en regnvåt lørdag satte ingen stopper for godt samhold og mye glede, både på og utenfor banen. 

En helg med bånn gass, og ekstra kjekt med pizzakos i Abra Havn! (Sendt inn av Agnethe Kvammen)


God laginnsats hos J2011

J2011 stilte med totalt 3 lag og 24 spillere på årets Dyreparken Cup. En fin gjeng som gjennom hele helgen viste supert samspill og god laginnsats! Utrolig kjekk konsertopplevelse på lørdagen, på tross av skikkelig regnvær. (Sendt inn av Stian Madsen).

Sola G2010 sikret seg sesongens første trofè

I en minneverdig helg på Sørlandet, har Sola HK sine G2010 virkelig markert seg i Dyreparken Håndballfestival 2023.

Med 16 slitne gutter, 3 dedikerte trenere, og en støttende gjeng av foreldre- og søsken, har Sola-gjengen satt sitt preg på arrangementet. Begge Sola-lagene i G13-klassen klarte å gå seirende ut av gruppespillet som puljevinnere, og spente øyne ble rettet mot Gimlehallen for 1/8-dels finalene på søndag.

Sola 1 møtte Øyestad, mens Sola 2 sto overfor Lillesand. Selv om Lillesand trakk det lengste strået denne gangen, kan de være stolte av å ha nådd a-sluttspillene som puljevinnere. Sola 1 leverte imponerende resultater, med seire på 14-2 mot Øyestad, 14-4 mot Torp i kvartfinalen, og 11-4 mot Øyestad 2 i semifinalen. Finalen ble en kamp mot Sandefjord, som ga Sola 1 en utfordring, men Sola steg til værs med en solid ledelse og vant til slutt 13-5.

Med en målforskjell på 90 scorende mål og bare 26 baklengs, kan Sola G2010 nå smykke seg med tittelen «laget med flest scorende mål totalt og flest scorende mål per kamp.» Sesongens første trofé har nå funnet sitt hjem i Åsenhallen, og ifølge trener Tore Joa, er det forhåpentligvis ikke det siste.

Sola G2010 har vist seg som en kraft å regne med, og vi gleder oss til å følge dem videre i sesongen. Gratulerer til Sola HK G2010 for denne strålende prestasjonen, og takk for at dere har brakt stolthet til vårt lokale håndballmiljø! (Sendt inn av Tore Joa).


Sola J2009 med revansj i finalen!

Vi er fornøyde etter en gøy helg i Kristiansand!

I gruppespillet møtter Sola 1 Rygge, Vindbjart og Våg, og stikker av med seieren i alle kampene. Vi er puljevinnere, og videre til A-sluttspillet🤩 Sola 2 møtte Trauma, Østsiden Fredrikstad og Gimletroll, og vinner to av tre kamper. Dermed ender de opp på andreplass i puljen, og er også videre til a-sluttspillet.

På søndagen er gruppespillet i gang. Sola 2 spiller mot Havdur, og spiller dessverre en litt uheldig kamp. Det er jevnt gjennom hele kampen, men Havdur ender opp med seieren, og Sola 2 er ute av cupen. Sola 1 spiller sin første kamp mot Stif 2. Vi spiller en bra kamp og stikker av med seieren, 13-4. Neste kamp er mot Lund og den vinner vi også med en del mål. Semifinalen spiller vi mot et annet lag fra Lund, og der blir stillingen 14-5.

Dermed er vi i finalen mot Stif! jentene er nervøse før kampstart, men er gira på seier! Vi spiller en veldig god kamp og tar dermed seieren!!💛🐐 Takk for kampen til alle lag vi har møtt i helgen, vi har kost oss utrolig mye!🤩💛 (Sendt inn av Svein Ove Svendsen).


Sola J2008 forsvarte tittelen i Dyreparken cup🏆

Jentene hadde en litt tung første kamp og tapte mot SIF, men hentet seg inn igjen og vant solid over Lund 2 og Vindbjart. Dermed kom de på 2.plass i puljen og var klar for 1/8 finale mot Lund 1.

Her tok de en knepen seier som førte de videre til 1/4 finale mot Greipstad. Jentene spilte en god kamp og vant komfortabelt og var klare for semifinale mot Grane Arendal. I semifinalen gjør de en imponerende jobb i forsvar og setter inn fine mål mot et veldig godt Grane Arendal lag. I finalen møter de SIF igjen, men i denne kampen tar de kontroll og vinner 13-8. Dermed forsvarer de seieren fra i fjor.

Takk for god stemning på tribunen fra engasjerte foreldre. Det var første turnering med ny trener, skikkelig gøy Bjørnar💛🖤💛🏆(Sendt inn av Anne Solhaug).