Scandic Hotels – Sola

Scandic hotel er den største hotell kjeden på det nordiske markedet noe som gir ett unikt tilbud til våre gjester og kunder. Vi har stort fokus på bærekraft hvor vi innen kort tid har svanemerket samtlige av hotellene. På våre hoteller så vil du møte mange av våre 19.000 kollegaer som hver dag går på jobb med en mål i tankene: å skape fantastiske hotell opplevelser som gjør at gjestene vil komme tilbake.

I Stavanger regionen har vi 5 hoteller med hver sin unike beliggenhet og sjarme.

Scandic Stavanger Airport

Hotellet med nærmeste beliggenhet til Stavanger Lufthavn. Nyt en bedre frokost eller middag i restauranten før du rusler bort til flyet. Hotellet kan tilby 11 møterom med kapasitet opp til 180 personer.

Kontaktperson: Benjamin Schofield.

benjamin.schofield@scandichotels.com

Scandic Stavanger Forus

Hold din konferanse, arrangement eller møte på vårt moderne konferansehotell midt i Norges viktigste forretningsområdet, Forus. 19 møterom med kapasitet opp til 500 personer.

Kontaktperson: Ulrika Larsson

Ulrika.Larsson@scandichotels.com

Scandic Stavanger Park

Vår unike lille perle like ved Rogaland Teater. Ett populært tilbud ikke minst pga de store rommene hvor ingen er under 30 kvm.

Kontaktperson: Javier Mata

Javier.Mata@scandichotels.com

Scandic Stavanger City

Bo på vårt urbane hotell i Stavanger sentrum, med gangavstand til shopping, uteliv og spennende Stavanger Øst. Hotellet er velegnet for kurs & konferanser. / møterom med kapasitet opp til 130 personer.

Kontaktperson: Ruth-Hege Holst

Ruth-Hege.Holst@scandichotels.com

Scandic Royal Stavanger

Eneste spahotellet i Stavanger. Inkludert i romprisen er inngang til spaavdelingen som inneholder basseng, sauna, boblebad og gym. Vi tilbyr også flere typer behandlinger etter ønske. Nyt ett bedre måltid i vår populære restaurant Roast. Hotellet har 5 mindre nyoppussede selskapslokaler med kapasitet opptil 50 personer som egner seg flott til private arrangementer og mindre møter.

Kontaktperson: Linda Vågen Pedersen

linda.pedersen@scandichotels.com


Besøk gjerne vår nettside www.scandichotels.com for mer info eller ta kontakt med oss om vi kan hjelpe til med booking av overnatting, selskap, møter og andre sammenkomster.

Navn:
Linda Vågen Pedersen
Tlf
95250271