Gulv og Tak AS Sola – Sola

Gulv og Tak ble etablert av brødrene Myklebust i 1950 og er fortsatt en lokaleid bedrift med 3. generasjon Myklebust ledelsen. Vi har kunder over hele landet og samarbeider med alt fra entreprenører og byggmestre, til bønder og boligeiere.

Folkene våre kan faget sitt, og vi er tett på utviklingen av produkter og metoder. En god dialog med leverandører og samarbeidspartnere er vår garanti for dette.

I årenes løp er det ikke få næringsbygg, leilighetskomplekser, parkeringshus, gårdsbygninger, butikker og boliger i Rogaland vi har fått lov til å prege. Det forplikter! Vi skal levere minst like bra i morgen som vi gjorde i går, enten det gjelder taktekking, membran, flytende gulv av epoxy, polyuretan og acyl, vanntetting eller reparasjon av mur og betong.

Gulv og Tak har spesialkompetanse på flere områder og kan gi opplæring, råd og veiledning. Vi tilbyr kurs i bruk av Thoroprodukter. Ta kontakt dersom dette er av interesse.

Stikk gjerne innom oss på Sola i Solbergvegen 5, ikke langt fra McDonald`s, så kan vi snakke nærmere om hva vi kan hjelpe dere med.

Vi er kreative, faglig dyktige og løsningsorienterte. Vi har utstilling og vareprøver tilgjengelig.

Gulv og Tak er i stadig utvikling. Vi er alltid på jakt etter nye produkter og løsninger, for å tilfredsstille våre kunders behov og trender og krav i markedet.

Som et resultat av dette kan vi nå også tilby gummibelegg for stall og dyretransport, microsement og takforvaltning.

«Vi lover å holde tett!»

Kontaktperson:
Eimund Myklebust
TLF: 51695500
E-post: Eimund@gulvogtak.no