FORUS SPORTSSENTER

Et treningssenter like i nærheten og den nye møteplassen på Sola/Forus! Her finner du et godt miljø, lyse, innbydende lokaler og det siste innen styrke- og kondisjonsutstyr. Trener du med oss, har du gratis frokost og kaffe på hverdager mellom 06-08.

40+ gruppetimer i uken gir deg mye å velge mellom, alt fra yoga og pilates, til høypulstimer, spinning og styrke. I tillegg har vi flere unike gruppetimer du ikke vil finne andre steder!

Foretrekker du ballsport, har vi squashbaner på treningssenteret og organiserte ballspill- og innebandytimer i idrettshallen.

Hvem kan trene hos oss?
Alle* kan trene hos oss! Miljøet er noe av det vi er mest stolte av, kom som du er!

Hvor?
Sentralt på Forus, rett «over haugen» for Åsenhallen. Midt mellom Solasplitten og 9-hullsbanen på Sola.

Mer info?
Kom innom, se www.forussportssenter.no , eller finn oss på Facebook og Instagram.

*aldersgrense 18 år, se regler for drop-in ungdom her

Kontaktperson:
Connie Meling
Ambassadør for folkehelse
TLF: 90515477
E-post: connie.meling@folkehallene.no

SOLA ARENA

Sola Arena er en sykkelvelodrom, flerbruksbane, turnhall, treningssenter og møteplass med tilhørende servering. Ja, vi har rett og slett det meste.

Alle er velkomne til Sola Arena. På formiddag og dagtid har vi mye besøk fra Skole & barnehage, men de får også selskap fra toppidretten innen sykkel og turn. På ettermiddag og kveld er treningsflatene våre åpne for publikum. Fra resepsjonen ved inngangen blir du alltid møtt med et smil, og vi står klare for å gi deg et fantastisk besøk, uansett ærend.

Både på utsiden og innsiden av inngangen finner besøkende en god møteplass. Flere sittegrupper med arbeidsflate og tillagt strøm gjør dette til et område som er bra egnet for jobb, sosialt og avkobling. Fra kiosken ved resepsjonen kan du få enkel servering av kaffe, lunsjmat og snacks.

Det er plass til 80 biler på parkeringsplassen, HC inkludert. Med stor sykkelparkering og godt kollektivtilbud skal det være enkelt å besøke oss. Fotballbaner, Fjogstad-Hus Arena, Sola VGS, Solahallen og Åsenhallen er våre nærmeste naboer som gjør området til en av regionens beste på idrett.

Kontaktperson:
Turid Espevik
Ambassadør for folkehelse
Tlf. 916 68 681
E-post: Turid@folkehallene.no