Spennende tider venter for Johanna – Sola

Spennende tider venter for Johanna

Johanna har de to siste sesongene vært en del av keeper-teamet i Sola. Hun er fra Tjelta, og får de neste sesongene betraktelig lengre reisevei hjem når hun nå er klar for Oppsal.  
Foto: Kenneth McDowell


Hvordan har din tid vært i Sola? 


Jeg har hatt det veldig gøy disse årene i Sola. Jeg er en ung spiller, er tidlig i min håndballkarriere og jeg er så takknemlig for alt jeg har fått vært med å oppleve. Spillergruppen er helt fantastisk, det er mine beste venner. Det har vært så kult å få være med å reise ut i Europa, jeg har fått sett hvordan håndballkulturen er i andre land. 

Hva er ditt høydepunkt fra sist sesong? 


Mitt høydepunkt fra sesongen var mine første spilleminutter i REMA 1000 ligaen denne sesongen, hjemme mot Storhamar i januar. Vi tapte dessverre kampen, men det var en sykt gøy opplevelse å få komme innpå banen! Men det var også et høydepunkt i seg selv å reise til Russland og spille i Europa. Det er vanskelig å bare trekke frem ett høydepunkt egentlig.  

Hva kommer du til å huske best fra din tid som Sola-spiller?


Det jeg kommer til å huske best er alle vennskapene jeg har bygget! Det er venner jeg vil ta vare på for resten av livet. Gjennom min tid i Sola har laget vært med på å utvikle meg fra å være lille sjenerte Johanna, til å bli ei Johanna som byr litt mer på seg selv. 

Hvor går veien videre? 


Nå reiser jeg til Oslo der jeg skal spille i Oppsal, som etter årets sesong rykket ned til 1 divisjon. Dette gjør jeg for å bli mer erfaren og forhåpentligvis få litt mer spilletid. Det er et helt nytt lag, med nytt trenerteam og mange unge spillere i samme situasjon som meg. Så det skal bli spennende. Her skal jeg bo i to år, første året skal jeg bare jobbe, så får jeg se om jeg skal studere noe andre året. 

Hva tror du om Solas sjanser neste sesong? 

Jeg har veldig tro på at klubben vil fortsette å utvikle seg til en stadig bedre klubb, fordi laget og teamet rundt består av folk som vil mye! Jeg skal følge godt med, og vil nok være en av Solas største supporter.


Vi vil garantert følge med deg videre i Oppsal, og ikke minst din reise på LK02 landslaget. Så håper vi å se deg i Sola-drakt igjen i Åsenhallen om noen år.