Spennende tid for U-jentene – Sola

Spennende tid for U-jentene

For mange er det fortsatt ferie tid, hvor de nyter sommer, sol og lader batteriene. For noen Sola-spillere handler også ferien om håndball, med andre ord European Youth Olympic Festival i Slovakia (LK05) og VM i Skopje (LK04).

Nok en gang er det tatt ut Sola-spillere i troppen, og vi gleder oss til å følge dem når de møter tøff motstand mot gode lag.

U-jentene klare for VM!


LK04 (U-jentene) har innholdsrike uker i løpet av sommeren. Først deltok de i Scandinavian Open Championship (SOC) i Fredericia i Danmark 22. – 24. juli. Fasiten etter tre kamper var solide seire mot Danmark og Sverige, før de tapte mot Ungarn i siste kamp.

Nå går ferden til Skopje i Nord-Makedonia for å forsvare Norges ære i VM 30. juli – 10. august.
Stine Mellemstrand Bore er tatt ut i VM-troppen, og Victoria Giske står som reserve. Hun deltok midlertidig når laget spilte Scandinavian Open Championship.

Stine er klar for VM i Skopje fra 30. juli – 10. august. Foto: Privat

Hele innkallingen kan dere finne her.

U-jentene (LK05) til European Youth Olympic Festival


På grunn av sammenfallende aktiviteter, er det to ulike lag som deltar i European Olympic Youth Festival (EYOF) og VM i Nord-Makedonia. Spillere født i 2005 deltar på EYOF, mens spillere født i 2004 skal spille VM. 

De møter Kroatia, Montenegro og Tyskland i gruppespillet.

Også her finner vi en spiller fra Sola, som er tatt ut i troppen til EYOF. Thea Kristensen har sluttet seg til troppen i Slovakia, og er klar for å kjempe med flagget på brystet.

Kroatia, Montenegro og Tyskland står på motsatt side når Thea og resten av LK05 skal spille European Youth Olympic Festival. Foto: Privat

Hele innkallingen kan dere finne her.

Vi ønsker dere lykke til!