Sølvplass – Sola

Sølvplass

Vi gratulerer jenter 13, jenter 14 og gutter 15 med sølvmedalje i det regionale sluttspillet, som ble arrangert i Stavanger Storhall den 24. og 25.mars.

Både gutter 15 og jenter 13 vant suverent sine to kamper på lørdagen. De spilte strålende. Søndagen tapte de på målstreken, og kom på andre plass.

– Det føles surt å tape på innbyrdes oppgjør, slik som guttene gjorde. De har en del å jobbe med mentalt. De spilte strålende på lørdagen, men må lære å være sterke når det gjelder, sier treneren Kjetil Ellertsen.

– Det ble en kjip søndag. Jenter 13 underpresterte, og tapte mot et lag de burde vunnet mot. Men vi får ta med oss de gode prestasjonene fra lørdagen og gjøre det bedre i PW-cupen, forteller Ellertsen, som også er trener for jenter 13.

Uka etter påske, den 13-15.april reiser jenter 13 og gutter 12 til PW-cup i Larvik. 

– Vi reiser bort til Larvik for å gjøre det beste vi kan. Når jenter 13 spiller godt er de blant de beste lagene i Norge, sier Ellertsen.

Jenter 14 vant en kamp på lørdagen, og tapte en kamp med bare ett måls forskjell. på søndagen vant de igjen, og fikk en sølvplass i sluttspillet.

– Vi spilte kjempebra alle kampene. Det er små marginer, og litt uheldig at vi taper, mener treneren Eirik Westergaard.

Jenter 14 reiser på turnering til Kristiansand i begynnelsen av juni. 

– Da vinner vi, sier Westergaard bestemt.